fbpx

Manhattan meets Napoli meets you

Välj bar/restaurang nedan :

Lite stimmigare. Lite intimare. The Italian way!

ENTER

Helsingborgs hotellbar #1. Cocktails, frukostar, möten!

ENTER

WINEMAKERS DINNER 17/9

Denna kväll får vi njuta av viner från Marchesi Antinori, en av världens äldsta och mäktigaste vinfamiljer, till en specialanpassad meny.

Marchesi Antinori har odlat och handlat med vin sedan 1385. De är idag en av de äldsta vinfamiljerna i världen, och deras betydelse för de italienska vinerna kan inte beskrivas i ord.

Släkten Antinori härstammar från Florens, och de ursprungliga egendomarna finns såväl i Toscana som i grannprovinsen Umbrien. Idag äger de vingårdar över hela världen, och Piero Antinori anser att det är familjens uppgift att visa att det går att göra storartade viner på många håll i världen.

Vi välkomnar alla med lite extra kärlek för italienska viner och dem som är nyfikna på Huset ”Marchesi Antinori”.

Pris: Mat + Vinprovning: 995:-/per person

Breakfast not fast

Frukost är dagens viktigaste mål sägs det, och är det något du inte vill missa är det frukosten på The Vault Hotel. Du kanske till och med går upp tidigt frivilligt när du vet vad som vankas! För den som vill njuta länge finns all möjlighet. Dröj dig kvar och ta en påtår i lugn och ro, gå loss ett varv till bland nybakat bröd, charkuterier, ostar, hemgjord granola och croissanter. Gör morgonen till din morgon.

Öppettider

Måndag-Fredag 07.00-10.00
Lördag & Söndag 07.00-11.00

Boka frukost med receptionen på 042-37 18 00 alt. reception@thevaulthotel.se

 

COME TOGETHER

 

Grande Groups

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med events, paketresor, gruppbokningar, större restaurangbokningar och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Boka bord på vår italienska trattoria & ristorante

Contact

THE VAULT HOTEL

Stortorget 20

252 23 Helsingborg

Tel: 042-37 18 00

reception@thevaulthotel.se

Org no. 556897-7432

Booka room
Book a table