fbpx

Do your business at the vault

Vi har skabt et miljø, der giver dig de bedste forudsætninger for at få en rigtig god start på jeres møde vi tager os godt af jer under tiden i er hos os. I vil opleve det bedste fra det italienske køkken og et uovervindeligt miljø.
Ska resultatet bli något utöver det vanliga? Boka på The Vault Hotel!

Let´s make business together

 

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med konferens, middagar, events och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra.

Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Annelie Riippa 
annelie@thevaulthotel.se
+46 70 26 46 998

 

 

Konferens aktiviteter

Om du ska ha konferens hos oss på The Vault hotel och vill testa några av våra aktiviteter, hör av er till oss för förfrågan.

Här följer ett utdrag av samarbeten och aktiviteter som vi möjlighet till att utföra under er konferens.

VÅRA Konferensrum

Wall Street

För er som söker en lokal utöver det vanliga.En miljö gjord för att mötas och må bra i. Vi har den senaste tekniken och fantastiska förutsättningar för ett lyckat möte eller en riktigt trevlig middag. Bara att boka nu!

 

Styrelsesittning: 24 personer
U-Bord: 16 personer
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 20 personer

 

BONNIE & CLYDE

Perfekt för styrelsemöten eller er egen Chambre Séparée.

 

– Styrelsesittning upp till 6 personer
– LED-TV med HDMI-koppling
– Whiteboard / Blädderblock
– Block & penna

 

HEADS UP!

Fortsätt att scrolla neråt så hittar du våra konferenspaket. Välj det som passar bäst för dig. Genom att fylla i vad du önskar gör du en förfrågan till oss som vi bekräftar så snabbt vi kan.

Om du har förfrågan på middag, ett specialarrangemang eller endast hyra av lokal utan mat och boende kontaktar du oss här.

BOKA KONFERENS

Våra mötesrum är något utöver det vanliga och som gjorda för att komma bort från vardagen en stund, atmosfären är magisk! Hela the Vault Hotel är unikt, historiskt och inrett på ett intressant och roligt sätt. Eftersom vi bara har ett mötesrum och ett grupprum kan du räkna med att just din grupp kommer att få all uppmärksamhet av vår personal.

Om du vill att ditt möte ska ge tillbaka kan du förstärka företagets egna hållbarhetsarbete genom att välja en inriktning för din konferens med inspiration utifrån globala målen.

VAULT CLASSIC

Green Deal

Vad vi mer kan erbjuda

Atrium Bar

I vår Atrium Bar kan vi skapa slående events med vår generösa takhöjd på 20 meter. Här kan ni bjuda in era anställda och kunder till After Work, frukost eller avslappnad konferens.

Vinpublik

Lunch eller middag i vår härliga restaurang Vinpublik.

 

COME TOGETHER

 

Grande Groups

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med konferens, middagar, events och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Contact

 

THE VAULT HOTEL

Stortorget 20
252 23 Helsingborg
Tel: +46 42 37 18 00
reception@thevaulthotel.se

Org no. 556897-7432

 

da_DKDanish
Reserveret værelse
Reserver et bord book en konference