Do your business at the vault

Vi har skabt et miljø, der giver dig de bedste forudsætninger for at få en rigtig god start på jeres møde vi tager os godt af jer under tiden i er hos os. I vil opleve det bedste fra det italienske køkken og et uovervindeligt miljø.
Ska resultatet bli något utöver det vanliga? Boka på The Vault Hotel!

Let´s make business together

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med konferens, middagar, events och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. 

Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Annelie Riippa 
annelie@thevaulthotel.se
+46 70 26 46 998

 

 

VÅRA Konferensrum

Wall Street

För er som söker en lokal utöver det vanliga.En miljö gjord för att mötas och må bra i. Vi har den senaste tekniken och fantastiska förutsättningar för ett lyckat möte eller en riktigt trevlig middag. Bara att boka nu!

 

Styrelsesittning: 24 personer
U-Bord: 16 personer
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 20 personer

 

BONNIE & CLYDE

Perfekt för styrelsemöten eller er egen Chambre Séparée.

 

– Styrelsesittning upp till 6 personer
– LED-TV med HDMI-koppling
– Whiteboard / Blädderblock
– Block & penna

 

PRISER

Vi vill helst av allt skräddarsy konferensen eller festen för er. Behöver ni boka konferenslokal med lunch och fika och vill se vad kostnaden blir så hittar ni vår prislista på nedan PDF. Annars är ni välkomna att kontakta oss på
reception@thevaulthotel.se 

Vad vi mer kan erjuda

Atrium Bar

I vår Atrium Bar kan vi skapa slående events med vår generösa takhöjd på 20 meter. Här kan ni bjuda in era anställda och kunder till After Work, frukost eller avslappnad konferens.

Trattoria Venti

Lunch eller middag i vår Italienska Trattoria? Benvenuto!

The Moon (V Hotel)

Konferens och möteslokal på V Hotel för styrelse sittning eller mindre grupper. På hotellet, en trappa ner har vi ett styrelserum med plats för upp till 2-8 personer. Här kan ni konferera och avsluta dagen med en middag för er själva.

 

COME TOGETHER

 

Grande Groups

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med konferens, middagar, events och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Contact

 

THE VAULT HOTEL

Stortorget 20
252 23 Helsingborg
Tel: +46 42 37 18 00
reception@thevaulthotel.se

Org no. 556897-7432

 

da_DKDanish
Reserveret værelse
Reserver et bord book en konference