Manhattan meets napoli meets you!

En vibrerande atmosfär inhyst i gamla valv där glasen klingar extra glatt, morgonkaffet smakar extra piggt och en cocktail känns extra rätt. Atrium är baren dit du kan slinka in för ett frukostmöte likväl som en eftermiddagsdrink, perfekt för att träffa vänner eller kollegor. För dig som bara har vägarna förbi, som vill ha en skön plats att slänga iväg några mail från eller för dig som bor här. Du möter baren så fort du kommer in på The Vault Hotel och dess slående arkitektur och inbjudande design. Här är alltid liv och rörelse och en plats som är öppen och tillgänglig för alla gäster. Du som bara tittar förbi, du som bor eller du som jobbar.

The Atrium Bar Menus

Bar food

Vår barmeny består av enklare rätter och snacks som gifter sig fint med något gott från baren.

Cocktails

Våra bartenders bjuder upp till spännande smaker med cocktails som utmanar smaklökarna med sött och syrligt. Spritzers, bubblor, heta kaffedrinkar och rena goda alkoholfria alternativ finns uppradade i baren.

Opening hours

Vår Atrium Bar har öppet onsdag-torsdag 16-00, fredag & lördag 16-01

Breakfast not fast

Frukost är dagens viktigaste mål sägs det, och är det något du inte vill missa är det frukosten på The Vault Hotel. Du kanske till och med går upp tidigt frivilligt när du vet vad som vankas! För den som vill njuta länge finns all möjlighet. Dröj dig kvar och ta en påtår i lugn och ro, gå loss ett varv till bland nybakat bröd, charkuterier, ostar, hemgjord granola och croissanter. Gör morgonen till din morgon. Finns att beställa på vår "Frukost àla carte".

Öppettider

Måndag-Fredag 07.00-10.00
Lördag & Söndag 07.00-11.00

Boka frukost med receptionen på 042-37 18 00 alt. reception@thevaulthotel.se

 

 

COME TOGETHER

 

Grande Groups

Är ni ett större sällskap som är intresserade av att göra något speciellt tillsammans, då finns vi här och hjälper er! Vi ordnar med konferens, middagar, events och allt mellan himmel och jord som våra gäster önskar. Kanske ni vill hyra hotellet för en kväll eller natt? Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.

Boka bord på vår italienska trattoria & ristorante

Contact

 

THE VAULT HOTEL

Stortorget 20
252 23 Helsingborg
Tel: +46 42 37 18 00
reception@thevaulthotel.se

Org no. 556897-7432

 

sv_SESwedish
Booka room
Book a table Book a conference